18.7.12

Γαβ

Είναι γένους θηλυκού. Σοκολατόχρωμη και γλυκειά. Την έφερε στο σπίτι το έτερο θηλυκό με το οποίο το μοιραζόμαστε. Η ηλικία του είναι 50κάτι ημέρών και η διάθεσή του για παιχνίδια –κατά προτίμηση μετά τα μαύρα μεσάνυχτα όταν και μας ξυπνά κλαψουρίζοντας και ζητώντας επιτακτικά να ανέβει στο κρεβάτι μαζί μας- ανεξάντλητη.
Το όνομά της «Μερέντα», για τους φίλους just «Μέντα», ένα όνομα που δεν (ή κάνει πως δεν) ακούει ακόμη. Αυτό που ακούει όμως είναι οι μουσικές που παίζουν στο σπίτι μας. Βαριέται την Amy McDonald, βρίσκει ενδιαφέρουσα την piano jazz των e.s.t. και παραδόξως, οι Belle & Sebastian την τρόμαξαν τελευταία, αλλά που θα πάει, μικρή είναι ακόμη, θα μάθει. Ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο. Για του λόγου το αληθές, πρόσφατα μας συνόδεψε στην παρουσίαση της βιογραφίας του Keith Richards και αν κρίνω από τη γενικότερα θετική της διάθεση, δεν θα πρέπει να ήταν μόνο επειδή πνίγηκε στα χάδια των φίλων και η παρουσίαση έγινε στο «6 Dogs».
 - Η πρώτη έντυπη εμφάνιση της Μερέντας, στο τελευταίο SONIK που κυκλοφορεί.
Ήδη σταρ.

2 comments:

Ντίνος said...

Κούκλα!

Michael_Sc said...

To καινούργιο της χόμπι (με διαφορά μετά την διαμορφωση νέου look στις γλάστρες μας): η διασπορά μπαλακίων στις γύρω ταράτσες.