21.11.11

Mickey "can't find his (god damned) pills"






Purchase/listen to the god damn album HERE

.

14.11.11

Κωνσταντίνος Τζούμας: Άφραγκος αλλά ευτυχισμένος

[Απόσπασμα μιας πρωινής συζήτησης - "εκτός αέρα" , με αφορμή ένα θέμα του περιοδικού STATUS]

(...)
Για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, το χρήμα με απέφευγε συστηματικά. Δεν έκανα κι εγώ τίποτα γι’ αυτό, κι έτσι πορευόμουν στην ερημία της Ύπαρξης, με χάρη. Με στροβιλισμούς, πιρουέτες και στην κόψη του ξυραφιού. Με αδιέξοδα υπαρξιακά, σταυροδρόμια με διλήμματα στις μητροπόλεις που μου άρεσε να συχνάζω – γιατί από τη μία υπήρχε η αφραγκία, αλλά από την άλλη υπήρχε και το γούστο για πλούσια και ελεύθερη ζωή, από πλευράς εμπειριών.

10.11.11

Το άλμα προς το παρελθόν

Η μεταβατική κυβέρνηση, όταν και αν έρθει ποτέ, θα αναδείξει πιο έντονα από ποτέ ότι το DNA του ελληνικού πολιτικού συστήματος περνά μια δύσκολη μετάλλαξη. Οι πολιτικοί μας δεινόσαυροι στρέφονται απελπισμένα προς τη ζεστή κοπριά των περασμένων, αφού αυτό ξέρουν και αυτό εμπιστεύονται.

1.11.11

Μυθιστορία (Yes, we CAN'T)


Γραικία, Σωτήριον Έτος 2012 μ.Χ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το μικροσκοπικό κρατίδιο της Άπω Εσπερίας βρέθηκε αντιμέτωπο με τις αδηφάγες ορέξεις των δανειστών που χρηματοδοτούσαν αφανώς την ύπαρξη του, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του - άλλοτε με τη μορφή στρατιωτικής βοήθειας, άλλοτε με εγγυήσεις, άλλοτε με οικονομικές προμήθειες και μίζες στους κυβερνήτες και τους αυλικούς τους.