5.5.10

Αυτόματος Μηχανισμός Προσαρμογής των συντάξεων...


...σύμφωνα με το προσδόκιμο ζωής.

4 comments:

Roadartist said...

...καλα σαραντα που λενε..

Michael_Sc said...

Καλά 70, κορίτσι... Καλά 70...

Michael_Sc said...

Η φτώχεια είναι μεγάλος πλούτος, ενώ ο απεριόριστος πλούτος είναι μεγάλη φτώχεια...

Aeras said...

Μια μεγάλη δυσκολία που παραπλανά και σε κάνει να χάνεις το δρόμο για την καλή διάθεση , προκύπτει απο το γεγονός ότι ο άνθρωπος μπερδεύει την άνεση με την ευτυχία, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται την καλή διάθεση ποσοτικά. Πάνω σε αυτή την ανθρώπινη σύγχιση χτίζονται τα μεγαθήρια των πολυεθνικών που επιβάλουν ανούσιες υπερκαταναλώσεις χρησιμοπιόνταν την διαφήμιση και παρουσιάζοντας οτι όλα αυτά είναι ο τρόπος ζωής που σε ανεβάζει ώς άτομο. Σε παραμυθιάζουν και σε αποπροσανατολίζουν απο την πραγματική επιτυχία.
Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς Video , Home Theater , DVD ή το Rolex των 10.000 ευρώ. Ολες αυτές ειναι χαζοεπιθυμίες που σου επιβάλουν με σκοπό να είσαι καλός και υπάκουος καταναλωτής. Ο άνθρωπος ομως δεν μπορεί να ζήσει όμως χωρίς έρωτα , φιλοσοφία και γλέντη, γιατί πάυει να είναι άνθρωπος.
Ας δούμε την αλήθεια (α-λήθη) ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας ζήσουμε ώς άνθρωποι διαχωρίζοντας την επιθυμία απο την πραγματική ανάγκη. Οσο δεν βλέπουμε την αλήθεια αργοπεθαίνουμε. Λάθε βιώσας λοιπόν δηλαδή ζήσε χωρίς να επιδεικνύεις το ανούσιο υλικό κόσμο σου.